Nya och begagnade truckar

Truckreparatören har ett stort sortiment av nya och begagnade truckar på lager. Välj bland välkända märken som exempelvis Linde, Toyota, BT och Caterpillar. Om du känner dig osäker på vilken gaffeltruck som passar bäst utifrån dina ändamål och krav är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Leasa eller köpa truck med personlig service

Om du vill köpa eller leasa truck kan du i förtroende vända dig till oss. Vill du köpa en begagnad truck eller en ny truck? Oavsett om du vill köpa eller leasa har vi ett stort utbud att erbjuda dig. Du kan även hyra först och köpa sedan samt välja att dela upp din betalning. Möjligheterna är många och tillsammans hittar vi en lösning som passar dig. Vi kommer gärna ut till dina lokaler för att sätta oss in i vad du behöver, mäter upp portar och gångar där det behövs och kommer med förslag på lösningar som passar för just dig.

Vi har en egen truckverkstad, med branschens mest kompetenta, som kan specialanpassa din truck efter dina önskemål. Det gäller såväl nya som begagnade truckar. Vi har dessutom 6 servicebilar som snabbt hjälper dig om du får problem med din truck!

Finansiering vid köp av truck

Vi har nära samarbete med bank och finansieringsbolag och kan erbjuda flera alternativ till finansiering. Oavsett vilken finansieringsform du väljer så anpassar vi avtal och servicegrad efter dina önskemål.

Kontakta oss om du har frågor kring våra truckar, finansiering eller truckservice. Du hittar våra kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Företag:

Namn på kontaktperson:

E-post:

Telefon/Mobil:

Beskriv vad du söker för truck eller vad har du för behov så kontaktar vi dig!:

DSC_0182 fixad beskuren

Försäljningsansvarig

Peter Tschöp
Tel. 08-712 03 85
Mobil 0707-17 01 08
peter@test.truckreparatoren.com